Om os

Om os

Er du mellem 20 og 35 år gammel? Og vil du gerne lære nye mennesker at kende? Så er Plexus måske noget for dig.

Det er nemlig et sted, du kan komme og møde andre, og hvor I kan lære hinanden at kende i trygge rammer.

I Plexus laver vi helt almindelige ting. Vi køber ind, laver mad og spiser sammen. Derefter spiller vi måske nogle spil eller ser en film.

Det koster ikke noget at komme og spise med i Plexus. Du skal bare melde dig til i løbet af den første halve time af åbningstiden. Du kan derefter vælge at hjælpe til med enten at købe ind, lave mad eller vaske op efter maden.

Du behøver ikke være med til at spise. Hvis du bare har lyst til at kigge forbi til en kop kaffe eller for at hilse på, så er det også helt fint.

Vi holder jævnligt forskellige aktiviteter. Det kan foregå uden for Plexus, hvor vi for eksempel kan tage i biografen eller ud at bowle. Det kan også være, at vi bliver hjemme og bager kage eller maler billeder.

Hver aften er der 3-4 frivillige til stede. De er ganske almindelige unge, som gerne vil hjælpe andre med at lære nye mennesker at kende. De sørger for, at både nye og gamle brugere føler sig velkomne, og at rammerne for aftenens hygge er på plads.

Som bruger er du med til at skabe den gode stemning. Det er og helt i orden, hvis du er den stille type, eller hvis du har en dårlig dag og ikke har lyst til at sige så meget. Det er der selvfølgelig forståelse for.

Vi glæder os til at se dig i Plexus!