Bliv frivillig

Bliv frivillig

Vi forventer at du..

  • Er mellem 20-35 år gammel og kan have mindst to vagter om måneden.
  • Har lyst og overskud til at være sammen med andre unge mennesker og i fællesskab skabe et hyggeligt mødested, hvor både frivillige og brugere trives.
  • Har til hensigt at være frivillig i Plexus i en periode på mindst et halvt år.

Plexus mangler jævnligt flere frivillige, der har lyst og overskud til at hjælpe og støtte ensomme unge i Odense.

De frivillige i Plexus er via deres engagement i frivilligt socialt arbejde med til at skabe et trygt frirum, hvor der er fokus på at styrke de unges selvværd og selvtillid og motivere dem til at etablere nye venskaber.

For at blive frivillig i Plexus Odense skal du være mellem 20 og 35 år gammel.

Da det er vigtigt for de unge at have en vis stabilitet i deres hverdag, forventes det, at du som ny frivillig har til hensigt at være frivillig i Plexus i en periode på mindst et halvt år.

Tidspunkter
De frivillige i Plexus har to vagter hver måned, hvor man møder ind senest kl. 16.45 og sørger for at alt er i orden til åbning kl. 17. Plexus lukker kl. 21.00, hvorefter de frivillige snakker aftenen igennem, inden de tager hjem ca. kl. 21.30.

Ud over de to vagter om måneden skal du regne med at bruge én dag yderligere til møder. Enten til kvartalsmøde hvor alle frivillige er samlet, eller til den arbejdsgruppe du bliver tilknyttet.

Få en uforpligtende samtale samt en prøvevagt
Hvis du er interesseret i at blive en del af frivilliggruppen, kan du kontakte os og aftale en tid for en uforpligtende samtale samt en prøvevagt. Vi kan vores rekrutteringsgruppe kontaktes på rekruttering@plexusodense.dk.

Vi glæder os til at se dig i Plexus.